top of page

Over mij

De nieuwsgierigheid naar mezelf nodigt mij nog altijd uit om te verdiepen. Ik heb mijzelf via Vipassana retraites, massage opleidingen, dans en verschillende retraites/trainingen bij het Centrum voor Tantra steeds beter leren kennen.
Graag dans ik me door het leven met aandacht voor levenslust.

profiel cv.jpg

Mijn kijk op het leven

Zijn met wat is, te ervaren zonder oordeel of label van goed/fout positief of negatief. Ervaren waar de dualiteit in mij omhoog komt en hier nieuwsgierig naar blijven.

De structuren die ik aangereikt gekregen heb om te blijven onderzoeken. Steeds vaker ruimte voelen tussen mijn gedachten. Mijn lichaam laten spreken en hiermee mijn JA en mijn Nee mogen ervaren.

Massage aanbod

Mijn reis begon bij de Akademie voor Massage en Beweging, hier voelde ik dat ik een passie heb voor masseren. Toenemend vertrouwen en plezier bracht de opleiding integratieve massage bij Geert van Collie mij.
De massages op tafel ontwikkelde zich steeds meer naar intuïtief masseren. Contact maken via het lichaam, aanwezig zijn met liefde bij wat is bracht mijzelf ook steeds meer in ZIJN, tijdens het masseren.
 

Tijdens een bewegelijke periode in mijn leven kwam ik in aanraking met Kashmirische massage. Via het Centrum voor Tantra kwam ik Theo de Klein op het spoor. Bij Theo kwam ik thuis in mezelf, kon de taal van mijn lichaam steeds meer ontvangen bij de massages die ik ontving van hem. 
Mijn ervaring van liefdevolle aanwezigheid en mezelf zo ontvangen voelen, liet mij niet meer los. Ik voelde mezelf ongekend ontmoet. Ik merkte op dat ik gevoeliger werd naar mezelf, mijn verlangens meer kon herkennen en erkennen.


Zo ontstond ook het verlangen om zelf mensen op deze wijze te ontvangen. In liefde en aanwezigheid waar alles mag ZIJN en gedragen wordt in het gezamenlijke veld van de ontmoeting.

Vanuit behoefte aan verbreden en verdiepen van ervaringen volgde ik een aantal  Kashmirische massage workshops en wisselde ik met verschillende mensen m/v deze massage vorm uit.

Steeds helderder kon ik voelen wat mij raakt in de Kashmirische massagevorm vanuit het Saivisme: de eenvoud en het nergens op gericht zijn, alles mag er zijn en ontvangen worden, er hoeft niets bereikt of in de schaduw te worden gezet.

Mijn verlangen om deze vorm te mogen geven wordt werkelijkheid eenvoudigweg door het uitspreken hiervan.

bottom of page